Relevankah bisnes menggunakan Facebook?

Sejak kebelakangan ini, facebook merupakan satu medium yang sering menjadi perhatian umum pada masa sekarang. Macam-macam perkaraOleh dengan itu tidak hairanlah ada yang mengambil kesempatan menggunakan kaedah ini menggunakan wadah ini sebagai landasan untuk mempromosi bisnes masing-masing. Mereka tidak salah. Mungkin kadang-kadang terasa rimas untuk melayan mereka ini. Ternyata bisnes yang dinyatakan memerlukan downline ataupun membina networking. Tanpa networking ini mereka patah dan melingkup ditengah jalan disebalik bebanan hutang. Jesteru itu, bagaimana untuk mengatasi masalah spam di kalangan mereka ini. Namun ada juga yang berjaya menggunakan kaedah ini. Sangat mudah bukan. Add as a friend dan spam message. Mungkin ini kaedah diajar oleh upline mereka untuk mencuri perhatian. Kerja dari Rumah katakan.

Lu Pikirlah Sendiri, Assalamualaikum - Kata Pujangga Abang Nabil ( Raja of Lawak)

0607 petang
Afham
Ipoh

Rahsia Mencipta Pelan Bisnes

Ulasan

Afzainizam berkata…
Salam Dari kami Warga Kerja http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

kepada semua
Keluarga, saudara mara, sahabat handai, rakan niaga,
pelanggan dan pengunjung blog ini.
Selamat Menyambut Hari Raya Haji Aidil Adha
Selamat Menunaikan Ibadah Korban….

Salam Aidil Adha Dari Mereka Yang Menjadi Tetamu Allah..
"Aku telah menyahut seruanMu untuk menunaikan Haji, wahai Tuhanku! Sesungguhnya aku ingin mengerjakan Haji, maka permudahkanlah bagiku, maka terimalah ibadat Haji daripadaku, sahaja aku menunaikan ibadat Haji dan berihram dengannya kerana Allah Taala. Telah aku penuhi seruanMu wahai Tuhanku, telah aku penuhi seruanMu, telah aku penuhi seruanMu wahai Tuhanku, tidak ada sekutu bagiMu. Telah aku penuhi seruanMu, sesungguhnya segala puji, segala nikmat dan segala pemerintahan adalah kepunyaanMu, tidak ada sekutu bagiMu. Wahai Tuhanku! Diharamkan bagiMu rambutku dan diriku, jasadku dan semua anggotaku, daripada wangi-wangian dan perempuan serta dari semua perkara yang Engkau haramkan terhadap orang yang berihram, aku mengharapkan pertolonganMu, wahai Tuhan sekelian alam."

Jangan lupa ambil kad ucapan Salam lebaran aidil adha… pilih lah nak mana satu

Sorry lama sangat tak ziarah blog kamu ni… dah banyak yang entry yang tertinggal nak baca… ape pun kami tetap masih menziarahi blog kamu sebagaai tanda nilai satu persahabatan yang telah lama … sambung kembali persahabatan kembali… dengan respond anda….

Zaman dah berubah setiap maklumat di hujung jari..... dan setiap urus niaga pun di hujung jari....
bagi aku taak kisah lah ape cara pun janji mesej tu jelas dan sampai.. orang mudah faham....
Nabieel berkata…
Relevankah bisnes menggunakan Facebook?

Jawapan saya adalah impak yang diberikan adalah besar. Jika tidak mengambil walaupun sikit, memang rugi.
Afham Abdul Rahman berkata…
terasa rimas kengkadang tue..
tidak lagi privacy untuk personal.

Catatan popular daripada blog ini

Khasiat Kolam Air Panas

Teknik Pengurusan Wang

Apa itu rumpai laut khasiat dan penggunaan