Seoul Bulgogi - Seafood Restaurant

Tatkala tiba menjelang Ramadhan, Afham bersama rakan-rakan yang lain meluangkan masa makan tengahari terakhir bulan Ogos di Seoul Bulgogi, Stesen LRT Kerinchi. Kenapa tempat ini menjadi pilihan kami kerana pelbagai hidangan disediakan dan harganya amat berpatutan.

Jumlah orang 2: Afham dengan Soulkrasty
Total makan: 5 pinggan bahan mentah ; ikan patin, ayam, daging, sotong.
Desert: Salad
Air: Sirap suam
Harga: RM 64.64

Ulasan

Ainsya berkata…
Aihh..sotong ?
afham bedal sekali ?
bukan allergik ker ?hehe..
Ainsya berkata…
Aihh..afham,
Time pose2 ni, pegi buat posting pasal
trip dia pegi makan plk..
huhu..
Afham berkata…
> Aisya: Sengaja jer..Bg orang terliur..he3.. pasal sotong tu..member makan..afham just tengok jer..
Mohd Hafifi berkata…
boleh tahan gak harga dia..
Afham berkata…
>Mohd Hafifi: saje nk test power je nie..
nuyui berkata…
hu...mcm best je tempat mkn tu...nnt pas raya kita g mkn same2 ek am...
Afham berkata…
>nuyui: Ok tak de hal..sape nk payung nie.. :D
nuyui berkata…
ahahahahaha.....x kisah lah sape2...bonus kn dpt thn ni..hehehehehhe...akak no hal jer..
azwan berkata…
makanan korea ke? aku tak pernah try lagi ..
Afham berkata…
>azwan: aah..bro kt ne..ade mase jom try!!
syamsulariff.com berkata…
wa..pakai blogspot pulak ke skang? kenapa?
ingat tak time kita makan satu kelas dulu..

http://vangardx.net/blog/male-pregnancy/
Rjuna berkata…
Macam steamboat je aku tengok, memang dari korea ke makanan ni
Afham berkata…
>syamsulariff: ade la sbb nye..hehe..

>rjuna: aah..makanan ak tak sure..tkkan die import ke sini.. :P
masakan puas ati..sume ade..
Anonymous berkata…
oit apam..1st wiken pas ko tauliah jom gie mkn kat situ agi ngan kapten balau...yer la pasni korang da nak lapor unit ...tinggal daku keseorangan....pulangkan agulette wei~

Catatan popular daripada blog ini

Khasiat Kolam Air Panas

Teknik Pengurusan Wang

Apa itu rumpai laut khasiat dan penggunaan