Blog Paling Best - Award

Terima Kasih diucapkan buat si gadis Ainsya kerana sudi memberi Award pertama dalam sejarah Afham memblogging iaitu "Blog paling best" kepada Blog Afham.


Peraturannya :-
1. Bagi just kat orang yang ase GILA-GILA / BEST.
2. Bagi kat 4 orang sahaja.
3. Link orang yang terima award ni
4. Sesiapa dapat Award ni DiWAJIBkan buat POSTING sebab dia dapat award ni kat blog dia
5. Beritahu orang yang dapat award ini kt blog dia ok !!

Chot
Megat
Afzai Afandi
Gmurali

Ulasan

Afzai Afandi berkata…
dulu2 tag mengetag, now tag anugerah2 lah pulak..layannnnnnnnnn
chot berkata…
so aku kena la ni...

anyway tq la bro..terharu i..
megat berkata…
pergh kena tag ka!? adoi lemah betul nak jawab :p

apa pun terima kasih am
rini berkata…
ehhh.. rini nye award mane? haha
Afham berkata…
to megat: selamat menjawab..

to rini: baik..nntikan award awk..

Catatan popular daripada blog ini

Khasiat Kolam Air Panas

Teknik Pengurusan Wang

Kaedah Homeschooling di Malaysia