New Project - Pentauliahan DiRaja 2008

Latihan Kawad untuk Pentauliahan DiRaja 2008.

Memandangkan Pentauliahan DiRaja semakin hampir. Terdapat beberapa idea telah dikeutarakan oleh pihak-pihak tertentu yang memaksa kami ( Afham, Syamsulariff, Muralidharan) membuat samaada blog, forum ataupun portal sebagai persinggahan bakal-bakal pegawai tentera di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM) atau dahulunya dikenali dengan nama Akademi Tentera Malaysia (ATMA).

Jadi dengan ini kami masih berbincang mengenai domain yang sesuai untuk melancarkan website ini. Di dalam site ini mungkin dimasukkan mengenai memori-memori terindah kami di sini dan update mengenai kehidupan kami di alam pekerjaan nanti. Untuk makluman semua. Seramai 250 pegawai kadet akan ditauliahkan ke pangkat kapten pada 4 Disember 2008. InsyaALLAH.

Projek mungkin melibatkan kos dan masa yang cukup. Keadaan ini mungkin menggangu kehidupan seharian yang sibuk untuk persediaan kawad. Sokongan rakan-rakan amatlah diperlukan bagi menjayakan projek ini. Sekian, Terima Kasih.

Ulasan

Ainsya berkata…
Have a good day on 4 Dis !
:)
Afham berkata…
to ainsya: jemput datang.. :P
mmuurrllyy berkata…
banyak kerja kena sebelum publish projek ini
Kapt Ir Dr berkata…
aku bincang ngan syam ingat nk wat utk 1 intake ataupn utk semua grad upnm?
nuyui berkata…
wah2..tgk adik akak ni dr blkg, nmpak tough pulk ek..ekekekekek..chaiyok2..
jgn pengsan time kawad tau..
ekekekekke
Rjuna berkata…
Hui kawad pedang, ada lagu tak? macam kawad Komando PARA

http://www.youtube.com/watch?v=z6IVlDHk-NY
Afzai Afandi berkata…
pertauliahan diraja... tu tandanya dah tak lama lagi bebaslah ngko yer
msrizal berkata…
Salute kapten afham...
nick berkata…
Bagus jgk...Dptlah geng2 tentera melihat perkembangan semasa dunia tentera mereka dari semasa ke semasa.
不結婚可環球 berkata…
帳號的設計 要有什麼經驗
發問者: Hokkiao ( 實習生 5 級)
發問時間: 2008-10-07 06:59:19 ( 還有 1 天發問到期 )
解答贈點: 20 ( 共有 0 人贊助 )
回答:
2 意見: 0
[ 檢舉 ]
zycxxcz1234.blogspot.com

方案 : 一ㄍ 【WRETCH】 categorization分類 TRANSFER->一ㄍ [BLOGSPOT] ID帳號
Airini Ab.Rahman berkata…
negara memerlukan anak2 bangsa yang teguh pendirian pertahankan daulat negare sdri. kan?

Catatan popular daripada blog ini

Khasiat Kolam Air Panas

Teknik Pengurusan Wang

Kaedah Homeschooling di Malaysia