Hidup kembali normal

Line Connection Maximum at Ipoh.

Hidup Afham kembai normal setibanya di Ipoh gara-gara Internet. Memandangkan connection broadband di kampung terlalu perlahan. Afham tidak sempat membuat artikel berkaitan dengan raya. Mungkin esok lusa operasi berblogging akan bersambung seperti sedia kala. Suka duka raya pasti timbul ketika lebaran Syawal yang masih berbaki.

Mungkin esok tidak sempat lagi membuat artikel kerana mungkin sibuk beraya dengan rakan-rakan lama di sekitar Ipoh. Setelah membaca BHarian Online, tempat Afham kian maju dengan adanya perkhidmatan Kereta Api berkembar KL - Ipoh yang akan beroperasi tidak lama lagi. Mungkin selepas ini tidak perlu bersusah Afham mencari tiket ke Ipoh. Dan pastinya Bandaraya Ipoh akan bertambah maju tidak seperti sekarang yang masih mengekalkan bangunan-bangunan zaman peninggalan British atau dengan kata lainnya, Bandaraya Cowboy.

Ulasan

en_me berkata…
bestnyer rayer ngan rakan rakan lama .. kannns
Hasbullah Pit berkata…
Kau tak pergi ke Pekan?

Mak OK.
KNizam berkata…
aku pun normal balik lepas balik KL neh. hehe kat jasin gprs yang sungguh slow giler. heeh :)
Afham berkata…
en_me: best la..dah lame tk jumpe..sesekali jumpe kena open table..

hasbullah: pekan jasin tk de masa lak..semata2 nk main internet nie..lepak umh je..layan tetamu..

KNizam: tula..jasin area mne bro..
zool berkata…
Ala ko tak nak beritau awal2..
walaupun umah aku screamyx je tapi oklah setakat nak update blog..

eh teruk sangat ke connection?? member aku dah pasang antena kat pekan Jasin..
shah berkata…
waaaa..penuhh

Catatan popular daripada blog ini

Khasiat Kolam Air Panas

Teknik Pengurusan Wang

Kaedah Homeschooling di Malaysia