What your opinion - DoubleX

Afham sekadar merancang untuk membuat niaga produk Amway melalui online. Sesiapa yang mahukan nasihat kesihatan bolehlah hubungi Afham di sini untuk keterangan lanjut.
Produk terbaru Amway sekarang ialah DoubleX iaitu multivitamin untuk dijadikan supplement sepanjang hari.

Mengapa anda perlukan multivitamin
Rentak kehidupan hari ini yang begitu pantas dan tuntutan gaya hidup yang semakin mendesak boleh menjejaskan niat baik kita untuk mengamalkan diet yang lebih menyihatkan. Diet yang menyihatkan boleh membantu dalam memberikan stamina, tenaga dan kesihatan yang berpanjangan yang kita perlukan untuk menjalani kehidupan dan mencapai matlamat kita.
Kebanyakan individu berhadapan dengan pelbagai cabaran pemakanan setiap hari, di mana mereka tidak berupaya untuk:
# makan diet seimbang yang kaya dengan buah-buahan, sayur-sayuran, dan bijirin penuh.
# makan makanan yang berasaskan tumbuhan yang secukupnya untuk kesihatan yang baik (berdasarkan kaji selidik kesihatan global).
# mengehad pengambilan makanan yang mengandungi lemak dan gula yang tidak sihat.
Sudah pasti tiada apa yang boleh menggantikan vitamin, mineral, serat dan nutrien-nutrien lain yang terdapat dalam makanan lengkap. Tetapi apabila kita tidak boleh atau tidak makan apa yang perlu, terdapat cara untuk menambah nutrien yang kita perlukan. Pada 2002, satu laporan dalam jurnal perubatan yang terkemuka, JAMA (Journal of the American Medical Association), mengesyorkan bahawa semua orang dewasa mengambil multivitamin setiap hari sebagai satu cara untuk memastikan pengambilan vitamin dan mineral penting yang secukupnya.

Ulasan

en_me berkata…
hi abang afham ittewww.. salammmz
nuyui berkata…
uiks...sejak bile lak adik akak ni mula meniaga nih....? musykil..
salam,
marilah kita sama-sama membantah peperangan...copy the URL poster in your blog
http://farm4.static.flickr.com/3108/3162321299_8c048f54e4_m.jpg

PAKLAN
http://papan9.blogspot.com/
http://jalakmas.blogspot.com/
umar_skyscooter berkata…
helo,nice blog walking,Erm nak jemput tuan rumah ke knduri blog sye ni di http://chipmunk18.blogspot.com ,n jgn lupe linkkn blog ni yer,ok thnks n bye

Catatan Popular